Ezt a bejegyzést Krisztinek ajánlom. 😉
Hozzávalók:
1 kg csirkemell
20-25 dkg trappista vagy bármilyen kedvenc sajt
5 dkg füstölt sajt (van hogy kihagyom)
1 csomag kockázott bacon vagy 30 dkg szeletelt
15 dkg sonka
5 dl tejszín
Só, bors
A húst vékonyra szeletelem, sózom, borsozom. A tepsi aljára kicsi zsiradékot teszek, erre rá a bacont. Én szeleteltet szoktam. Az első sor hús, majd sonka, sajt. Ezt addig rétegelem, ameddig el nem fogynak a hozzávalók. Ha kész vagyok, nyakon öntöm tejszínnel, megszórom sajttal, bacont teszek a tetejére, majd megsütöm.
Köretnek rizs, hasábburgonya és vegyes zöld saláta illik hozzá leginkább.
(a képet Kriszti küldte az elkészült tejszínes húsról)

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése